Recensies

Erwin Van den Branden, Voorganger Christengemeente De Hoeksteen Zottegem, België:

Home Run was voor ons een zeer aangename ervaring waar we enkel positieve reacties op kregen. Gedurende de volle 40 minuten blijf je geboeid kijken omdat het stuk soms grappig, pakkend, en steeds wervelend vooruit gaat. De creativiteit van Carla Veldhuis zorgt voor prachtige kostuums, een interessante verhaallijn, en hele leuke ideeën in de uitvoering. De gemengde samenstelling van jong talent en professionals resulteert in een hoog niveau van dans- en acteerprestaties. Door die sterke vertolking, in het bijzonder enkele vechtscènes, is het stuk minder geschikt voor de jongste kinderen. De prachtige muziek ondersteunt de verschillende stukjes door de afwisseling in sfeer. De boodschap van het kruis wordt begrijpelijk uitgebeeld, zonder dat het clichématig wordt. Door het visuele blijft de boodschap ongetwijfeld bij velen nazinderen. Er is geen gesproken tekst, waardoor Home Run toegankelijk is voor anderstaligen of mensen met bepaalde beperkingen. Ook de samenwerking met het team, voor, tijdens en na het optreden verliep bijzonder aangenaam. We hopen op meer van dat …

Kinderen:

Mijn neefjes (nu 9 en 10 jaar oud) waren er s avonds bij Home Run. Ze zaten ze helemaal in het verhaal en het stuk maakte diepe indruk op ze! Ze hadden helemaal door wat er allemaal gebeurde en zeker de jongste, Michael – een enorme beelddenker! – leefde zich helemaal in en wachtte ongeduldig tot Jezus zou komen omdat de mevrouw het zo moeilijk had, en werd helemaal enthousiast toen Jezus eindelijk kwam en overwon! vond het zo mooi om te horen, zo blij dat ze dit hebben gezien en meegemaakt, zo waardevol dit stuk!!

Peter Sleebos, Voorganger Leef!Zutphen

Het danstheater Home Run trad onlangs op in een zondagmorgen dienst in onze gemeente Leef!Zutphen. Het 40-minuten durende theaterstuk boeide jong (vanaf 6 jaar) en oud. De afronding en toepassing van de boodschap werd op aansprekende wijze verzorgd door Giovanni Veldhuis.
De prachtige kostuums, de indrukwekkende choreografie, de treffende achtergrondmuziek en de duidelijke boodschap hielden van het begin tot het eind onze aandacht vast. Wat een acteer talent van de spelers stuk voor stuk.
Het optreden van het theater gezelschap in een gemeente biedt een uitstekende gelegenheid aan de bezoekers van de plaatselijke gemeente om met een gerust hart eens familieleden, vrienden en kennissen uit te nodigen. De genodigden en gemeenteleden zelf zullen zeker onder de indruk zijn van de kwaliteit van het theater Home Run, maar beter nog zich aangesproken weten door de realistische boodschap, die liefdevol doorklinkt in het geheel. Van harte aanbevolen!