Recensies

Danstheater Homerun was op onze school; het Vechtdal College Dedemsvaart. Een voortgezet onderwijs school voor leerlingen van 12 t/m 16 jaar. Wat mooi om te zien dat de wervelende voorstelling de aandacht van leerlingen weet vast te houden. Wat een dynamisch theaterstuk met een duidelijk boodschap! Het heeft ze geraakt. Het Goede wint het van het kwade; het Licht verdrijft de duisternis. Je kunt je waardeloos voelen maar je mag weten dat je waardevol bént. Wat een prachtige kerstboodschap!  Jan Buijse, teamleider Vechtdal College Dedemsvaart

“Zo ontzettend genoten van danstheater Homerun. Het is diep ontroerend, spannend, grappig en indrukwekkend. De acteurs spelen en dansen zeer professioneel, en het decor is erg mooi gemaakt. Het stuk is laagdrempelig en dus makkelijk om vrienden en familie mee naartoe te nemen. Het heeft een goede duidelijke boodschap, dat erg leuk wordt gebracht.” Gor Khatchikyan.

Kinderen: Mijn neefjes (nu 9 en 10 jaar oud) waren er s avonds bij Home Run. Ze zaten ze helemaal in het verhaal en het stuk maakte diepe indruk op ze! Ze hadden helemaal door wat er allemaal gebeurde en zeker de jongste, Michael – een enorme beelddenker! – leefde zich helemaal in en wachtte ongeduldig tot Jezus zou komen omdat de mevrouw het zo moeilijk had, en werd helemaal enthousiast toen Jezus eindelijk kwam en overwon! vond het zo mooi om te horen, zo blij dat ze dit hebben gezien en meegemaakt, zo waardevol dit stuk!!

Peter Sleebos; Het danstheater Home Run trad onlangs op in een zondagmorgen dienst in onze gemeente Leef!Zutphen. Het 40-minuten durende theaterstuk boeide jong (vanaf 6 jaar) en oud. De afronding en toepassing van de boodschap werd op aansprekende wijze verzorgd door Giovanni Veldhuis .De prachtige kostuums, de indrukwekkende choreografie, de treffende achtergrondmuziek en de duidelijke boodschap hielden van het begin tot het eind onze aandacht vast. Wat een acteer talent van de spelers stuk voor stuk. Het optreden van het theater gezelschap in een gemeente biedt een uitstekende gelegenheid aan de bezoekers van de plaatselijke gemeente om met een gerust hart eens familieleden, vrienden en kennissen uit te nodigen. De genodigden en gemeenteleden zelf zullen zeker onder de indruk zijn van de kwaliteit van het theater Home Run, maar beter nog zich aangesproken weten door de realistische boodschap, die liefdevol doorklinkt in het geheel. Van harte aanbevolen!