Inhoud

De naam Home Run (ren naar huis) is een aanduiding dat elk mens uitgenodigd is “om thuis te komen” bij een hemelse Vader.  Het theaterstuk is helemaal zonder woorden en toch goed te volgen: voor iedereen is het een dynamische belevenis. De voorstelling werkt bemoedigend door herkenbare, komische situaties en doordat er een mooie band tussen God en mens te zien is. De uitvoering op eigentijdse muziek en de dans in prachtige kostuums en het verhaal is voor jong en oud. Het is niet geschikt voor hele kleine kinderen vanwege spannende scenes: aanrader; vanaf 8 a 10  jaar.

Het theaterstuk is verdeeld in 3 aktes met ongewone tijd-sprongen

1e akte (Aan het begin van de tijd.) Een kijkje in een geestelijke wereld: Engelen kijken toe bij schepping van een mens,  en de liefdevolle relatie tussen God en mens. De vijand ligt op de loer  en aast op de mens.

2e akte (Heden.) De mens, nu een oude vrouw, bekijkt haar fotoboek. Herinneringen komen tot leven. en worden uitgespeeld. Een reeks van grappige herkenbare gebeurtenissen en foute keuzes zijn te zien

3e akte (De droom.) God toont haar de geestelijke wereld. Er is een indrukwekkend gevecht om haar, en een reddingsplan van God. Ze heeft een levens veranderende ontmoeting gehad.

   

Danstheater Home Run_trailer(1)