Het Theaterstuk

Met deze voorstelling helpen we de aanvrager een belangrijk verhaal te vertellen. Danstheater HomeRun is een professionele theaterproductie van 40 minuten geheel zonder woorden. Door middel van dans, mime (acteren zonder woorden) en tableaux vivants op muziek wordt het verhaal duidelijk vertelt.  Het is een spannend verhaal met humoristische invallen.  De uitvoering op eigentijdse muziek en de dans in prachtige kostuums en het verhaal is voor jong en oud. Het is niet geschikt voor hele kleine kinderen vanwege spannende scenes: aanrader; vanaf 6 a 8 jaar. Overal waar we spelen zijn mensen razend enthousiast, vaak kijken we spelen we de voorstelling voor de hele gemeente op een zondagochtend.

Het doel van het optreden is om mensen te bemoedigen in hun identiteit en hen door middel van kijken naar beelden te verbinden met Gods liefde. Onze ervaring is dat het elke kijker enorm raakt of deze gelovig is of niet, en dat het publiek zeer geboeid zit te kijken tot het einde. Na de voorstelling verzorgen wij een kort nawoord ter uitleg. Dit wordt gedaan door spreker en trainer Giovanni Veldhuis, van Youth Alive. Na de voorstelling zijn de spelers beschikbaar voor een gesprek met mensen uit het publiek.

Het stuk wordt gespeeld door een team van 12 gemotiveerde personen, professionals en jong talent. Het stuk is geschreven door theatermaker Carla Veldhuis en mede aangeleerd en gechoreografeerd door Job van de Wal en Natasja Hoogendijk. Meer over carla: www.carlaveldhuis.nl