Technische info

Om zo goed mogelijk de voorstelling danstheater Home Run voor u te kunnen spelen, hebben wij hier de technische benodigdheden voor u op een rijtje gezet.

De voorstelling

Het programma, inclusief een kort nawoord, duurt ongeveer een uur.

*Voor het stuk doet een van de spelers een korte introductie van 2 minuten waarbij een bestand wordt geprojecteerd per beamer.  (microfoon)

Daarna speelt het theaterstuk 40 minuten ononderbroken op een audiobestand wat wordt afgespeeld. Het stuk wordt na de buiging van de spelers, met een korte uitleg afgesloten door spreker Giovanni Veldhuis. Vooraf en na ons programma kan de worshipband van de aanvrager evt. enkele liedjes spelen. Na de voorstelling zijn de spelers beschikbaar om met het publiek te praten.

De opbouw   Ons team heeft 2 1/2 uur opbouw tijd nodig voor de lichtset. Tijdens de opbouw is het nodig dat we een soundcheck hebben, en dat het gebouw tijdig wordt geopend. We verzorgen de opbouw zelf.

Podium  De benodigde afmetingen zijn: minimaal 8 meter breed en 4,5 meter diep en vanaf de podiumvloer omhoog minimaal 3 m. hoogte. De hoogte van het podium liefst hoger dan 50 cm.  De gehele podiumvloer moet leeg zijn geen hoogteverschillen hebben.

Geluid  De aanvrager zorgt voor een goede geluidsinstallatie, om onze muziekmix af te spelen. Op de geluidstafel zit een ingang voor usb & mini-jack of tulp. We spelen vaak af via een laptop. Voor het podium, op een tafeltje  graag een of twee monitoren of side-fills. Tijdens de opbouw  oefenen de spelers graag op het podium.

Licht  Het podium mag door een eenvoudige licht set geheel uitgelicht worden. Een eenvoudige licht-set in goud/gele kleurverlichting die het hele podium goed bestrijkt volstaat. Indien een groede licht-set aanwezig is regelen wij instructies voor een lichtman, die ons lichtplan ontvangt.

Lichtset huren Indien er geen licht aanwezig is  kunnen wij voor een laag tarief ( 350.-) een licht set inclusief aanhanger en lichtman, voor u mee nemen. Belangrijk is dat u vooraf weet of er genoeg stroom in het pand is.

Kleedruimte  Een eenvoudige ruimte voor ons team van 12 personen van ongeveer 4 x 5 m. met wat stoelen, 2 tafels en voldoende licht, en graag gordijnen die dicht kunnen. Spiegels zijn niet nodig.

Promotie   Voor foto’s en flyers kunt u van ons kosteloos digitaal materiaal ontvangen. De aanvrager wordt gevraagd om zelf in hun omgeving via pr-kanalen intensief te promoten. Wij zullen het optreden plaatsen op onze websites in de agenda.

Maaltijd  Voor het team vragen we om een eenvoudige, gezonde maaltijd achteraf voor 12 personen.

Gebed  We nemen graag de tijd om samen met de aanvragers te bidden vooraf.

Nazorg  Het is onze ervaring dat de voorstelling het publiek raakt. Het is fijn als de aanvrager er over nadenkt of er nazorg nodig is, die evt. met mensen kunnen bidden, napraten.

Infotafel  We plaatsen graag een info tafel van ons werk in de hal, op een van uw tafels.

Financiën  We werken met danstheater Home Run zonder winstoogmerk. De betaling gaat naar onze reiskosten, huur van oefenruimtes, opslag en materiaalkosten. Het spelen van de voorstelling kost ons 1200.- eu.  Het is onze ervaring dat een collecte na het theaterstuk alle onkosten vaak grotendeels vergoed. Indien mogelijk zouden we een collecte voor Arts Alive als mogelijkheid willen noemen.

Voor alle andere vragen kunt u contact op nemen met onze manager: Rebekka van Doornik; info@rebekkavandoornik.nl