Technische info

Voor aanvragen van de voorstelling zie de button “Boekingen”. Om zo goed mogelijk de voorstelling danstheater Home Run voor u te kunnen spelen, hebben wij hier de inhoudelijke en de technische benodigdheden voor u op een rijtje gezet.

De voorstelling

Het programma duurt een uur. Het theaterstuk duurt 40 minuten. Het theaterstuk kan met een nawoord door een van onze medewerkers worden afgerond. Dit word gedaan door spreker en trainer Giovanni Veldhuis.  Na de voorstelling zijn de spelers beschikbaar om met het publiek te connecten.
Het stuk is geschikt voor doven, slechthorenden en mensen die de Nederlands taal niet beheersen, omdat er geen woorden in gebruikt worden. De leeftijdsgrens is vanaf acht jaar. Het programma is zeer geschikt voor scholen, conferenties, jeugdgroepen en zondags-samenkomsten.

De opbouw   Ons team heeft 2 uur opbouw tijd nodig (opzetten decorstukken, afstemmen met techniek en de doorloop en gebed ). Graag het gebouw 2 uur vooraf openen.

Podium  De benodigde afmetingen zijn: 8 meter breed en 5 meter diep. De hoogte van het podium zelf liefst hoger dan 50 cm.

Hoogte vanaf de speelvloer moet 3,5 m zijn: dus de bewegingsruimte tussen de speelvloer en het plafond moet vrij zijn van decoratie en laaghangende lampen.

De gehele podiumvloer moet leeg zijn geen hoogteverschillen hebben. (Geen inwendige trappen/verhogingen. Instrumenten graag buiten deze ruimte plaatsen. Monitoren graag voor het podium op een verhoging, en kabels vast tapen.

Geluid  De aanvrager zorgt voor een goede geluidsinstalatie waarmee onze muziekmix word afgespeeld met op de geluidstafel een ingang voor usb & mini-jack of tulp. Voor het podium graag een of tweetal monitoren of side-fills op een stoel of box. Tijdens de opbouw is het belangrijk dat de muziek wordt af gespeeld dmv een soundcheck.

Licht  Het podium mag door een licht set geheel uitgelicht worden. Een eenvoudige licht-set in goud/gele kleurverlichting die het hele podium goed bestrijkt volstaat. Indien een groter licht-set aanwezig is regelen wij instructies voor een lichtman, die ons lichtplan ontvangt. Tegen betaling kan het toneelgezelschap ook een eigen technicus meenemen.

Kleedruimte  Een ruimte van ongeveer 20 m2 met wat stoelen, 2 tafels en voldoende licht. (Stromend water en spiegels zijn niet nodig). Wel hebben we graag gordijnen die dicht kunnen  in verband met het omkleden en dat de ruimte alleen voor ons team in gebruik is i.v.m. kleden en schminken.

Inhoud  Als programmablaadje word vooraf aan de voorstelling een sheet geprojecteerd, waarmee de grote lijnen van het stuk worden toe gelicht door een van onze medewerkers.

Promotie   Voor foto’s en flyers kunt u van ons kosteloos digitaal materiaal ontvangen. De aanvrager wordt gevraagd om zelf in hun omgeving via pr-kanalen intensief te promoten. Wij zullen het optreden plaatsen op onze websites.

Maaltijd   Voor het team is het fijn als er een eenvoudige gezonde maaltijd vooraf of achteraf is voor 14 personen.

Gebed  We nemen graag de tijd om samen met de aanvragers te bidden vooraf.

Nazorg  Het is onze ervaring dat de voorstelling het publiek raakt, het is fijn als de aanvrager ervaren nazorgers zijn die met mensen kunnen bidden en evt napraten.

Infotafel  Indien mogelijk plaatsen wij een info tafel van ons werk in de hal.

Onkosten  We werken met danstheater Home Run zonder winstoogmerk. De betaling gaat enkel naar onze reiskosten en materiaalkosten. Vraag aub per mail om een prijsopgave.