Technische info

Voor aanvragen van de voorstelling zie de button “Boekingen”. Om zo goed mogelijk de voorstelling danstheater Home Run voor u te kunnen spelen, hebben wij hier de inhoudelijke en de technische benodigdheden voor u op een rijtje gezet.

De voorstelling

Het programma duurt ongeveer een uur. Voor het stuk doet Carla Veldhuis een korte introductie van 5 minuten waarbij een bestand wordt geprojecteerd per beamer.  Daarna speelt het theaterstuk  40 minuten ononderbroken. Home Run wordt met een korte uitleg afgesloten door spreker Giovanni Veldhuis.  Voor en na ons programma kan de worshipband van de aanvrager enkele liedjes spelen. Na de voorstelling zijn de spelers beschikbaar om met het publiek te praten.

De opbouw   Ons team heeft 2,1/2 uur opbouw tijd nodig.

Podium  De benodigde afmetingen zijn: minimaal 8 meter breed en 4,5 meter diep en vanaf de podiumvloer omhoog minimaal 3 m. De hoogte van het podium zelf liefst hoger dan 50 cm.  De gehele podiumvloer moet leeg zijn geen hoogteverschillen hebben.

Geluid  De aanvrager zorgt voor een goede geluidsinstalatie waarmee onze muziekmix word afgespeeld met op de geluidstafel een ingang voor usb & mini-jack of tulp. Voor het podium graag een of tweetal monitoren of side-fills op een stoel of box. Tijdens de opbouw is het belangrijk dat de muziek wordt af gespeeld dmv een soundcheck.

Licht  Het podium mag door een licht set geheel uitgelicht worden. Een eenvoudige licht-set in goud/gele kleurverlichting die het hele podium goed bestrijkt volstaat. Indien een groter licht-set aanwezig is regelen wij instructies voor een lichtman, die ons lichtplan ontvangt. Wij kunnen tegen extra betaling een licht set mee nemen.

Kleedruimte  Een ruimte voor ons team van 12 personen van ongeveer 25 m2 met wat stoelen, 2 tafels en voldoende licht, en graag gordijnen die dicht kunnen.

Promotie   Voor foto’s en flyers kunt u van ons kosteloos digitaal materiaal ontvangen. In deze pers=kit zitten foto’s, voorbeelden van posters, de flyer en een persbericht. De aanvrager wordt gevraagd om zelf in hun omgeving via pr-kanalen intensief te promoten. Wij zullen het optreden plaatsen op onze websites in de agenda.

Maaltijd  Voor het team is het fijn als er een eenvoudige gezonde maaltijd vooraf of achteraf is voor 13 personen.

Gebed  We nemen graag de tijd om samen met de aanvragers te bidden vooraf.

Nazorg  Het is onze ervaring dat de voorstelling het publiek raakt, het is fijn als de aanvrager ervaren nazorgers zijn die met mensen kunnen bidden en evt napraten.

Infotafel  We plaatsen graag een info tafel van ons werk in de hal, op een van uw tafels.

Onkosten  We werken met danstheater Home Run zonder winstoogmerk. De betaling gaat naar onze reiskosten, huur van oefenruimtes, opslag en materiaalkosten. Het spelen van de voorstelling kost ons  1000.- eu,  en is all. inclusief.  Het is onze ervaring dat een collecte na het stuk alle onkosten vaak grotendeels vergoed. Indien mogelijk zouden we een collecte voor Arts Alive als mogelijkheid willen noemen.

Mocht de prijs van het optreden een probleem zijn mail om te onderhandelen voor de prijs  naar carla@veldhuisonline.net. We willen financiën geen obstakel laten zijn. Ook zijn er mogelijkheden om fondsen aan te vragen, in de stad waar u woont.

Voor alle andere vragen kunt u contact op nemen met onze manager: Walter van den Berge; retlaw.egreb@gmail.com