Technische info

Voor aanvragen van de voorstelling zie de button “Boekingen”. Om zo goed mogelijk de voorstelling danstheater Home Run voor u te kunnen spelen, hebben wij hier de inhoudelijke en de technische benodigdheden voor u op een rijtje gezet.

De voorstelling

Het programma duurt een uur. Voor het stuk doet Carla Veldhuis een korte introductie. Het theaterstuk duurt 40 minuten, en wordt met een korte uitleg afgesloten door spreker en trainer Giovanni Veldhuis.  Na de voorstelling zijn de spelers beschikbaar om met het publiek te praten.

De opbouw   Ons team heeft 2 uur opbouw tijd nodig (opzetten decorstukken, afstemmen met techniek , kleden en grimeren de doorloop op het podium en gebed ). Het gebouw moet dus 2 uur vooraf open zijn.

Podium  De benodigde afmetingen zijn: 8 meter breed en 5 meter diep en vanaf de podiumvloer omhoog minimaal 3 m. De hoogte van het podium zelf liefst hoger dan 50 cm. Het plafond moet vrij zijn van decoratie en laaghangende lampen of preekstoel.

De gehele podiumvloer moet leeg zijn geen hoogteverschillen hebben. (Geen inwendige trappen/verhogingen. Instrumenten graag buiten deze ruimte plaatsen. Monitoren graag voor het podium op een verhoging, en kabels vast tapen.

Geluid  De aanvrager zorgt voor een goede geluidsinstalatie waarmee onze muziekmix word afgespeeld met op de geluidstafel een ingang voor usb & mini-jack of tulp. Voor het podium graag een of tweetal monitoren of side-fills op een stoel of box. Tijdens de opbouw is het belangrijk dat de muziek wordt af gespeeld dmv een soundcheck.

Licht  Het podium mag door een licht set geheel uitgelicht worden. Een eenvoudige licht-set in goud/gele kleurverlichting die het hele podium goed bestrijkt volstaat. Indien een groter licht-set aanwezig is regelen wij instructies voor een lichtman, die ons lichtplan ontvangt.

Kleedruimte  Een lokala of vergaderruimte ruimte van ongeveer 20 m2 met wat stoelen, 2 tafels en voldoende licht. (Stromend water en spiegels zijn niet nodig). Wel hebben we graag gordijnen die dicht kunnen  in verband met het omkleden en dat de ruimte alleen voor ons team in gebruik is i.v.m. kleden en schminken.

Inhoud  Als programmablaadje word vooraf aan de voorstelling een sheet geprojecteerd, waarmee de grote lijnen van het stuk worden toe gelicht door een van onze medewerkers.

Promotie   Voor foto’s en flyers kunt u van ons kosteloos digitaal materiaal ontvangen. De aanvrager wordt gevraagd om zelf in hun omgeving via pr-kanalen intensief te promoten. Wij zullen het optreden plaatsen op onze websites in de agenda.

Maaltijd   Voor het team is het fijn als er een eenvoudige gezonde maaltijd vooraf of achteraf is voor 13 personen.

Gebed  We nemen graag de tijd om samen met de aanvragers te bidden vooraf.

Nazorg  Het is onze ervaring dat de voorstelling het publiek raakt, het is fijn als de aanvrager ervaren nazorgers zijn die met mensen kunnen bidden en evt napraten.

Infotafel  We plaatsen graag een info tafel van ons werk in de hal, op een van uw tafels.

Onkosten  We werken met danstheater Home Run zonder winstoogmerk. De betaling gaat naar onze reiskosten en materiaalkosten. Vraag aub per mail om een prijsopgave. De prijs ligt tussen de 850.- en 1000.- eu all. inclusief.  Het is onze ervaring dat een collecte na het stuk het vaak grotendeels vergoed.

mail voor prijs vraag naar carla@veldhuisonline.net