Boekingen

Wat leuk dat je interesse hebt in Home Run.

Deze voorstelling is geschikt voor zondagdiensten, jeugdavonden, vieringen op scholen en conferenties. We treden op in Nederland en België in diensten, conferenties, scholen en zelfs de gevangenis. Ons team is enthousiast om te komen spelen en we werken graag met je samen.

De theaterproductie komt tot stand vanuit Stichting Arts Alive en heeft geen winstoogmerk. De prijs is voor de onkosten van de productie en de reiskosten van het team. Ons team van 12 vrijwilligers, acteurs en dansers woont verspreid over midden en Zuid Nederland..

De onkosten voor een optreden zijn 1200,- inclusief reiskosten. De aanvrager regelt zelf een geluid set en eenvoudige licht set. Indien die niet aanwezig is kunnen we er een verzorgen voor 350.- extra.

Mocht de prijs van het optreden een probleem zijn, mail ons gerust om te onderhandelen.  We willen financiën geen obstakel laten zijn. Daarnaast zijn er mogelijkheden om fondsen aan te vragen, in de stad waar u woont. of kunt u kaarten verkopen.

Wilt u meer informatie over het danstheater en ons boeken mail dan naar Rebekka van Doornik; info@rebekkavandoornik.nl of danstheaterhomerun@gmail.com.